În vederea confirmării locurilor ocupate prin concurs la Universitatea din Craiova, candidații la licență, declarați admiși, trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. confirmarea locurilor în perioada 18-23 iulie 2021, prin:

  • Plata taxei de înmatriculare de 150 lei (aceleași modalități de plată ca la taxa de înscriere). Dacă se plătește prin BRD se va încărca documentul justificativ (OP, Chitanță) în contul propriu online din aplicația de Admitere. Dacă taxa se plătește online din aplicația de Admitere, aceasta va fi actualizată automat și procesată de Comisia de Admitere;
  • Transmiterea electronică a contractelor de şcolarizare semnate: Candidatul descarcă contractul de școlarizare care are datele completate, din contul propriu creat în aplicația de Admitere. Candidatul semnează contractul si îl transmite (documentul digital/electronic) pe mailul de admitere al facultății (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) unde a fost declarat admis (https://www.ucv.ro/admitere/).

Pe data de 24.07.2021 se va afișa lista candidaților admiși după redistribuirea locurilor care nu au fost confirmate în prima etapă.

2. confirmarea locurilor ocupate după redistribuire în perioada 25-29 iulie 2021, prin:

  • Depunerea actelor în original pentru candidaţii declaraţi admişi la buget;
  • Plata primei tranșe de școlarizare de 1000 lei pentru candidații declarați admiși la taxă;
  • Semnarea contractelor de școlarizare, în original, pentru toți candidații declarați admiși, după redistribuire. Se va realiza la sediul facultății.

Pe data de 30.07.2021 se va afișa lista finală a candidaților admiși la buget și taxă după confirmarea locurilor din etapa a doua.

Important: Neconfirmarea locului în una din cele 2 etape duce la eliminarea candidatului de pe lista de admitere și pierderea locului obținut prin concurs.