În vederea confirmării locurilor ocupate prin concurs la Universitatea din Craiova, candidații Români de Pretutindeni la licență, declarați admiși, trebuie să parcurgă următoarele etape:

1. confirmarea locurilor în perioada 18-23 iulie 2021, prin:

  1. completarea formularului din Anexa 4 și transmiterea acestuia pe mailul de admitere al facultății (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) unde a fost declarat admis (https://www.ucv.ro/admitere/). Se va confirma locul la un singur program de studii;

Pe data de 24.07.2021 se va afișa lista candidaților admiși după redistribuirea locurilor care nu au fost confirmate în prima etapă.

2. depunerea actelor în original până la data de 29 iulie 2021, la Departamentul de Relații Internaționale. Modalităţi de transmitere a documentelor originale:

• Personal
• Prin delegat/împuternicit pe bază de procură notarială
• Prin poștă/curier rapid

la adresa: Universitatea din Craiova, Departamentul de Relații Internaționale, sala 445, str. A.I. Cuza nr. 13, 200585 Craiova, Dolj, România.
Pe data de 30.07.2021 se va afișa lista finală a candidaților admiși la buget și taxă după confirmarea locurilor din etapa a doua.

Important: Neconfirmarea locului în una din cele 2 etape duce la eliminarea candidatului de pe lista de admitere și pierderea locului obținut prin concurs.