Referitor la acordarea BURSELOR SOCIALE/AJUTOR SOCIAL OCAZIONAL, pentru sem.II, anul univ.2021/2022, vă comunicăm următoarele:

         - Dosarele pentru obținerea bursei sociale/ajutor social ocazional, pentru semestrul II, anul universitar 2021/2022, se vor transmite on-line, până la data  de 25 februarie 2022, la secretariatul facultății (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Acesta va conține documentele care atestă situația materială a studentului,  cererea de acordare a bursei sociale/ajutorului social ocazional (link) și opisul actelor (link). După verificarea documentelor, dosarele cu documentele originale să fie transmise prin poștă, pe adresa facultății (Craiova, bdul.Decebal nr.107, INCESA, secretariat Facultatea de Inginerie Electrică), până pe data de 2 martie a.c.

         Pentru calculul bursei sociale/ajutor social ocazional, pentru semestrul II, anul universitar 2021/2022, salariul minim net pe economie este de 1386 lei/lună pentru lunile noiembrie și decembrie 2021 și  1524 lei pentru luna ianuarie 2022.

         Secretariatul facultății va verifica documentele din dosarele electronice, pe măsură ce acestea sunt primite pe mail.

         După verificare dosarul va primi un număr de înregistrare.

         Studentului i se va transmite un mail de confirmare a dosarului, cu numărul de înregistrare și cu mențiunea: documentație completă/incompletă.

         În cazul în care dosarul nu este complet se vor specifica neconformitățile (ce documente lipsesc sau ce documente trebuie retransmise). Nu se acceptă completarea cu documentele lipsă/incorecte după data de 2 martie a.c.

PENTRU ACORDAREA BURSEI SPECIALE PENTRU ACTIVITĂȚI CULTURAL-ARTISTICE/SPORTIVE DEOSEBITE :

 

         Studenţii care doresc să aplice pentru aceste tipuri de bursă vor transmite on-line, pe mailul secretariatului facultății (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), o cerere însoţită de documentele doveditoare ale performanţelor.

         Evaluarea activității se face pe perioada ultimelor 2 semestre anterioare acordării bursei, ținând cont de criteriile specificate în regulamentul de burse, art.16.

         Termenul de transmitere a dosarului on-line pentru bursa pentru activități cultural-artistice/sportive deosebite este data de  25 februarie a.c., la secretariatul facultății.