MASTER YOUR DIGITAL FUTURE

Ministerul Educației anunță concursul lansat în cadrul proiectului MASTER YOUR DIGITAL FUTURE, prin care studenții sunt invitați să participe la procesul de consultare care să evidențieze viziunea, prioritățile și aspirațiile lor pentru un viitor digitalizat.

Studenții au ocazia de a propune modificări ale legislației în vigoare, astfel încât sistemul educațional să devină mai relevant pentru industria de IT&C și pentru job-urile viitorului. Cele mai relevante propuneri vor fi premiate cu internshipuri la companii de IT de top din România.

Totodată, inițiatorii propunerilot câștigătoare vor fi invitați să își susțină ideile în cadrul unui eveniment de pe parcursul Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, ce va avea loc în perioada 26 septembrie-14 octombrie.

Studenții pot trimite propunerile lor pe platforma dedicată proiectului: https://www.yourdigitalfuture.ro/, unde o parte dintre ele sunt deja publicate.

De asemenea, în secțiunea Regulament: https://www.yourdigitalfuture.ro/regulament, se pot regăsi informații suplimentare.

În cadrul acestei noi etape de comunicare a proiectului, studenții sunt încurajați să trimită propunerile lor de modificări ale unui act normativ în vigoare, până la sfârșitul lunii iulie 2022, pe platforma acestui proiect - www.yourdigitalfuture.ro.