1.            Listele cu potențialii bursieri sunt provizorii. Studenții pot contesta cu cerere depusă la secretariatul facultății, on line pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în termen de 3 zile lucrătoare (adică până pe data de 08.03.2023, ora 14).

2.            Alocarea burselor în cadrul Facultății de Inginerie Electrică pentru semestrul 2, s-a făcut respectând Regulamentul privind acordarea burselor şi a altor forme de sprijin material pentru studenţi care poate fi consulat la:

https://www.ucv.ro/pdf/invatamant/management/regulamente/2021/Regulament_burse_2021.pdf

Din fondul de burse repartizat FIE pentru semestrul I, 30% au fost alocați burselor sociale (conform art.5 alin (2)  din Regulament).

Numărul de burse sociale şi burse sociale ocazionale aprobate (conform dosarelor depuse care îndeplinesc criteriile de acordare) precum şi numărul de burse de merit care pot fi acordate, cu încadrarea în fondul repartizat, sunt următoarele:

Ciclu studii

Burse sociale

Burse merit

Burse de performanță

Licență

43

90

1

Master

3

47

-

Pentru fiecare ciclu de studii numărul de burse de merit disponibile a fost repartizat pe specializări şi ani de  studiu, în funcție de numărul de studenți români bugetați (art9 alin (2)) .

Ȋn caz de egalitate pe ultimul  loc s-au folosit criteriile de departajare stabilite pe facultate.