Dragi studenţi,

Anul universitar 2020-2021 nu începe aşa cum am sperat. Am fi dorit ca, odată cu începutul noului an universitar, să putem redescoperi beneficiile activității faţă în faţă, esenţială pentru un act didactic de calitate.  Forțati de reponsabilitatea pe care o avem pentru siguranța fiecăruia dintre noi și a celor de lângă noi ne-am asumat cu regret decizia de a ne desfăşura, pentru moment, activitatea doar în varianta online.

Sălile de curs și laboratoarele vor continua să fie goale, chipurile colegilor de an şi ale dascălilor le veți putea vedea doar pe monitorul calculatorului.

Am convingerea că, împreună, vom găsi resursele și metodele care să ne permită desfășurarea unei activități educaționale de calitate.

Vreau să le urez bun venit în famila Facultății de Inginerie Electrică studenților de anul I și să le mulțumesc pentru încrederea pe care ne-au acordat-o alegându-ne ca îndrumători în formarea lor profesională.

 

Noi, cadrele didactice, vom fi alături de voi și vă vom ajuta astfel încât, în vara anului 2024, să putem sărbători împreună o nouă generație de ingineri, absolvenți ai facultății noastre, specialiști cu o pregătire solidă, care  să fie capabili să facă față cu succes provocărilor unui interviu de angajare și, ulterior, problemelor ridicate de profesia aleasă.

Vă așteptăm să dați culoare facultății, vă așteptăm să dăm răspuns curiozității voastre! Veti fi generații cu un alt parcurs universitar, parcurs la care vom încerca să ne adaptăm și noi deopotrivă, și care suntem siguri că va fi unul de succes.

În numele meu și al colegilor mei, vreau să exprim convingerea că împreună vom transforma în experiențe, deopotrivă plăcute și utile, provocările care ne stau în față la acest început de an universitar.

 

Să avem un an universitar cât se poate de bun,

 

 

Marian Ciontu

Decan